Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0678 Nyere data her

Okra, gumbo, rå

Okra, raw
Hibiscus esculentus L.Svind: 14%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   31]

kJ     12800050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       2,0105278 

   total-N

g       0,3100050 

 Fedt, total        [FACF:    0,700]

g       0,1105278 

   mættede fedtsyrer

g       0,000050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

 Kulhydrat, total

g       7,0005278 

   kulhydrat, tilgængelig

g       3,800050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       3,2005278 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       0,7005278 

 Vand

g      90,2   89,8 - 90,5605278 

 A-vitamin

RE      33,300050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg     40000050 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,200105278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,060105278 

 Niacin

NE       0,30700050 

   niacin

mg       0,024205278 

   tryptofans bidrag

NE       0,28300050 

 B6-vitamin

mg       0,215105278 

 Pantothensyre

mg       0,245005278 

 Biotin

µg 

 Folat

µg      88   70,0 - 106605278 

 B12-vitamin

µg       0,00005278 

 C-vitamin

mg      21,100050 

   L-ascorbinsyre

mg      21,11105278 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg       8205278 

 Kalium, K

mg     303205278 

 Calcium, Ca

mg      81105278 

 Magnesium, Mg

mg      57205278 

 Phosphor, P

mg      63105278 

 Jern, Fe

mg       0,80105278 

 Kobber, Cu

mg       0,094005278 

 Zink, Zn

mg       0,60005278 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg       0,990005278 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

  70  220 05278 

 Leucin

 110  330 05278 

 Lysin

  80  250 05278 

 Methionin

  21   66 05278 

 Cystin

  19   59 05278 

 Phenylalanin

  64  200 05278 

 Tyrosin

  86  270 05278 

 Threonin

  64  200 05278 

 Tryptofan

  17   53 05278 

 Valin

  90  280 05278 

 Arginin

  83  260 05278 

 Histidin

  31   97 05278 

 Alanin

  74  230 05278 

 Asparaginsyre

 140  450 05278 

 Glutaminsyre

 270  850 05278 

 Glycin

  45  140 05278 

 Prolin

  45  140 05278 

 Serin

  45  140 05278 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

    0,000 05278 

 C6:0

    0,000 05278 

 C8:0

    0,000 05278 

 C10:0

    0,000 05278 

 C12:0

    0,000 05278 

 C14:0

    0,000 05278 

 C15:0

  

 C16:0

    0,022   31,4 05278 

 C17:0

  

 C18:0

    0,003    4,29 05278 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

    0,000 05278 

 C18:1, n-9

    0,016   22,9 05278 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

    0,000 05278 

 C22:1, n-9

    0,000 05278 

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,026   37,1 05278 

 C18:3, n-3

    0,001    1,43 05278 

 C18:4, n-3

    0,000 05278 

 C20:4, n-6

    0,000 05278 

 C20:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:6, n-3

    0,000 05278 

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,026   37,1 00050 

 Sum monoumættede

    0,017   24,3 00050 

 Sum polyumættede

    0,027   38,6 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,001    1,43 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,026   37,1 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16