Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0675 Nyere data her

Cayote, Kayote, rå

Chayote fruit, raw
Sechium eduleSvind: 1%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   19]

kJ      7800050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       0,8305278 

   total-N

g       0,1300050 

 Fedt, total        [FACF:    0,700]

g       0,1305278 

   mættede fedtsyrer

g 

   monoumætt. fedtsyrer

g 

   polyumætt. fedtsyrer

g 

 Kulhydrat, total

g       4,5005278 

   kulhydrat, tilgængelig

g       2,800050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       1,7305278 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       0,3305278 

 Vand

g      94,2305278 

 A-vitamin

RE       2,5000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg      3000050 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,025305278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,029305278 

 Niacin

NE       0,65300050 

   niacin

mg       0,470305278 

   tryptofans bidrag

NE       0,18300050 

 B6-vitamin

mg       0,076305278 

 Pantothensyre

mg       0,249305278 

 Biotin

µg 

 Folat

µg      93305278 

 B12-vitamin

µg       0,00005278 

 C-vitamin

mg       7,7000050 

   L-ascorbinsyre

mg       7,7305278 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg       2205278 

 Kalium, K

mg     125305278 

 Calcium, Ca

mg      17305278 

 Magnesium, Mg

mg      12305278 

 Phosphor, P

mg      18305278 

 Jern, Fe

mg       0,34205278 

 Kobber, Cu

mg       0,123005278 

 Zink, Zn

mg       0,74305278 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg       0,189005278 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

  45  340 05278 

 Leucin

  77  590 05278 

 Lysin

  39  300 05278 

 Methionin

   1    8 05278 

 Cystin

   

 Phenylalanin

  47  360 05278 

 Tyrosin

  31  240 05278 

 Threonin

  41  310 05278 

 Tryptofan

  11   84 05278 

 Valin

  63  480 05278 

 Arginin

  35  270 05278 

 Histidin

  14  110 05278 

 Alanin

  51  390 05278 

 Asparaginsyre

  92  700 05278 

 Glutaminsyre

 120  950 05278 

 Glycin

  41  310 05278 

 Prolin

  45  340 05278 

 Serin

  47  360 05278 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

  

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

  

 C18:3, n-3

  

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

  

 Sum monoumættede

  

 Sum polyumættede

  

 Sum n-3 fedtsyrer

  

 Sum n-6 fedtsyrer

  

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16