Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0674 Nyere data her

Savoykål, rå

Cabbage, savoy, raw
Brassica oleracea L. convar. capitata (L.) var. sabaudaSvind: 20%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   27]

kJ     11300050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       2,0005278 

   total-N

g       0,3000050 

 Fedt, total        [FACF:    0,687]

g       0,1105278 

   mættede fedtsyrer

g       0,000050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

 Kulhydrat, total

g       6,1005278 

   kulhydrat, tilgængelig

g       300050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       3,1005278 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       0,8005278 

 Vand

g      91,0105278 

 A-vitamin

RE      50,000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg     60000050 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,070105278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,030105278 

 Niacin

NE       0,52200050 

   niacin

mg       0,189005278 

   tryptofans bidrag

NE       0,33300050 

 B6-vitamin

mg       0,190005278 

 Pantothensyre

mg       0,187005278 

 Biotin

µg 

 Folat

µg      80005278 

 B12-vitamin

µg       0,00005278 

 C-vitamin

mg      57,500050 

   L-ascorbinsyre

mg      57,5   45,3 - 64,6505176 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg      28105278 

 Kalium, K

mg     230105278 

 Calcium, Ca

mg      35105278 

 Magnesium, Mg

mg      28105278 

 Phosphor, P

mg      42105278 

 Jern, Fe

mg       0,40105278 

 Kobber, Cu

mg       0,062005278 

 Zink, Zn

mg       0,27005278 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg       0,180005278 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg       2,1  0,800 - 3,601005272 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

 100  320 05278 

 Leucin

 100  320 05278 

 Lysin

  93  290 05278 

 Methionin

  20   63 05278 

 Cystin

  17   53 05278 

 Phenylalanin

  64  200 05278 

 Tyrosin

  35  110 05278 

 Threonin

  70  220 05278 

 Tryptofan

  20   63 05278 

 Valin

  86  270 05278 

 Arginin

 120  360 05278 

 Histidin

  42  130 05278 

 Alanin

  70  220 05278 

 Asparaginsyre

 200  620 05278 

 Glutaminsyre

 450 1400 05278 

 Glycin

  45  140 05278 

 Prolin

 380 1200 05278 

 Serin

 120  360 05278 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

    0,000 05278 

 C6:0

    0,000 05278 

 C8:0

    0,000 05278 

 C10:0

    0,000 05278 

 C12:0

    0,000 05278 

 C14:0

    0,000 05278 

 C15:0

  

 C16:0

    0,011   16,7 05278 

 C17:0

  

 C18:0

    0,001    1,39 05278 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

    0,000 05278 

 C18:1, n-9

    0,007    9,72 05278 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

    0,000 05278 

 C22:1, n-9

    0,000 05278 

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,020   29,2 05278 

 C18:3, n-3

    0,027   38,9 05278 

 C18:4, n-3

    0,000 05278 

 C20:4, n-6

    0,000 05278 

 C20:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:6, n-3

    0,000 05278 

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,013   19,4 00050 

 Sum monoumættede

    0,007    9,72 00050 

 Sum polyumættede

    0,049   70,8 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,027   38,9 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,020   29,2 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16