Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0673 Nyere data her

Salat, Radicchio rosso, rå

Chickory, raddichio, raw
Chichorium intybus L. var. foliosumSvind: 11%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   25]

kJ     10300050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       1,4205278 

   total-N

g       0,2200050 

 Fedt, total        [FACF:    0,700]

g       0,3205278 

   mættede fedtsyrer

g       0,100050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,100050 

 Kulhydrat, total

g       4,5005278 

   kulhydrat, tilgængelig

g       3,600050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       0,9005278 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       0,7205278 

 Vand

g      93,1205278 

 A-vitamin

RE       0,00000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg       000050 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,016205278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,028205278 

 Niacin

NE       0,67200050 

   niacin

mg       0,255205278 

   tryptofans bidrag

NE       0,41700050 

 B6-vitamin

mg       0,057205278 

 Pantothensyre

mg       0,269205278 

 Biotin

µg 

 Folat

µg      60205278 

 B12-vitamin

µg       0,00005278 

 C-vitamin

mg       8,0000050 

   L-ascorbinsyre

mg       8,0205278 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg      22205278 

 Kalium, K

mg     302205278 

 Calcium, Ca

mg      19205278 

 Magnesium, Mg

mg      13205278 

 Phosphor, P

mg      40205278 

 Jern, Fe

mg       0,57105278 

 Kobber, Cu

mg       0,341205278 

 Zink, Zn

mg       0,62205278 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg       0,138205278 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

  85  370 00800 

 Leucin

  62  270 00800 

 Lysin

  55  240 00800 

 Methionin

   8   37 00800 

 Cystin

   

 Phenylalanin

  34  150 00800 

 Tyrosin

   

 Threonin

  39  170 00800 

 Tryptofan

  25  110 00800 

 Valin

  64  280 00800 

 Arginin

 110  460 00800 

 Histidin

  25  110 00800 

 Alanin

   

 Asparaginsyre

   

 Glutaminsyre

   

 Glycin

   

 Prolin

   

 Serin

   

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

    0,000 05278 

 C8:0

    0,000 05278 

 C10:0

    0,000 05278 

 C12:0

    0,000 05278 

 C14:0

    0,003    1,72 05278 

 C15:0

  

 C16:0

    0,052   29,9 05278 

 C17:0

  

 C18:0

    0,003    1,72 05278 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

    0,000 05278 

 C18:1, n-9

    0,005    2,87 05278 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

    0,000 05278 

 C22:1, n-9

    0,000 05278 

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,094   53,4 05278 

 C18:3, n-3

    0,016    9,20 05278 

 C18:4, n-3

    0,000 05278 

 C20:4, n-6

    0,000 05278 

 C20:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:6, n-3

    0,000 05278 

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,059   33,9 00050 

 Sum monoumættede

    0,005    2,87 00050 

 Sum polyumættede

    0,111   63,2 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,016    9,20 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,094   53,4 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16