Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0671 Nyere data her

Salat, endivie, bredbladet (escarole), rå

Endive (escarole), raw
Cichorium endivia L. var. latifolium Lam.Svind: 14%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   14]

kJ      5900050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       1,3205278 

   total-N

g       0,2200050 

 Fedt, total        [FACF:    0,700]

g       0,2205278 

   mættede fedtsyrer

g       0,000050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,100050 

 Kulhydrat, total

g       3,4005278 

   kulhydrat, tilgængelig

g       0,300050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       3,1005278 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       1,4205278 

 Vand

g      93,82405278 

 A-vitamin

RE     10300050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg    123000050 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,080205278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,075205278 

 Niacin

NE       0,48300050 

   niacin

mg       0,400205278 

   tryptofans bidrag

NE       0,08300050 

 B6-vitamin

mg       0,020005278 

 Pantothensyre

mg       0,900005278 

 Biotin

µg 

 Folat

µg     142605278 

 B12-vitamin

µg       0,00005278 

 C-vitamin

mg       6,5000050 

   L-ascorbinsyre

mg       6,5205278 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg      221805278 

 Kalium, K

mg     3141805278 

 Calcium, Ca

mg      52405278 

 Magnesium, Mg

mg      15405278 

 Phosphor, P

mg      28305278 

 Jern, Fe

mg       0,83405278 

 Kobber, Cu

mg       0,099105278 

 Zink, Zn

mg       0,79205278 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg       0,420105278 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

  72  360 05278 

 Leucin

  98  490 05278 

 Lysin

  64  320 05278 

 Methionin

  14   70 05278 

 Cystin

  10   50 05278 

 Phenylalanin

  54  270 05278 

 Tyrosin

  40  200 05278 

 Threonin

  50  250 05278 

 Tryptofan

   5   25 05278 

 Valin

  64  320 05278 

 Arginin

  62  310 05278 

 Histidin

  24  120 05278 

 Alanin

  62  310 05278 

 Asparaginsyre

 130  650 05278 

 Glutaminsyre

 170  830 05278 

 Glycin

  58  290 05278 

 Prolin

  60  300 05278 

 Serin

  50  250 05278 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

    0,000 05278 

 C6:0

    0,000 05278 

 C8:0

    0,000 05278 

 C10:0

    0,000 05278 

 C12:0

    0,000 05278 

 C14:0

    0,003    2,14 05278 

 C15:0

  

 C16:0

    0,041   29,3 05278 

 C17:0

  

 C18:0

    0,002    1,43 05278 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

    0,000 05278 

 C18:1, n-9

    0,004    2,86 05278 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

    0,000 05278 

 C22:1, n-9

    0,000 05278 

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,075   53,6 05278 

 C18:3, n-3

    0,013    9,29 05278 

 C18:4, n-3

    0,000 05278 

 C20:4, n-6

    0,000 05278 

 C20:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:6, n-3

    0,000 05278 

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,048   34,3 00050 

 Sum monoumættede

    0,004    2,86 00050 

 Sum polyumættede

    0,088   62,9 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,013    9,29 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,075   53,6 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16