Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0665 Nyere data her

Paksoi, pak-choi, pai tsai, rå

Cabbage, chinese, pak-choi, raw
Brassica chinensis L.Svind: 12%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   15]

kJ      6100050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       1,5105278 

   total-N

g       0,2100050 

 Fedt, total        [FACF:    0,687]

g       0,2105278 

   mættede fedtsyrer

g       0,000050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,100050 

 Kulhydrat, total

g       2,2005278 

   kulhydrat, tilgængelig

g       1,200050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       1,0005278 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       0,8005278 

 Vand

g      95,3205278 

 A-vitamin

RE     15000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg    180000050 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,040105278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,070105278 

 Niacin

NE       0,75000050 

   niacin

mg       0,500105278 

   tryptofans bidrag

NE       0,25000050 

 B6-vitamin

mg       0,236005278 

 Pantothensyre

mg       0,088005278 

 Biotin

µg 

 Folat

µg      66005278 

 B12-vitamin

µg       0,00005278 

 C-vitamin

mg      45,000050 

   L-ascorbinsyre

mg      45,0105278 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg      65205278 

 Kalium, K

mg     252205278 

 Calcium, Ca

mg     105105278 

 Magnesium, Mg

mg      19205278 

 Phosphor, P

mg      37105278 

 Jern, Fe

mg       0,80105278 

 Kobber, Cu

mg       0,021005278 

 Zink, Zn

mg       0,19005278 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg       0,159005278 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

  84  350 05278 

 Leucin

  89  370 05278 

 Lysin

  89  370 05278 

 Methionin

   9   38 05278 

 Cystin

  17   71 05278 

 Phenylalanin

  43  180 05278 

 Tyrosin

  29  120 05278 

 Threonin

  48  200 05278 

 Tryptofan

  15   63 05278 

 Valin

  67  280 05278 

 Arginin

  84  350 05278 

 Histidin

  26  110 05278 

 Alanin

  86  360 05278 

 Asparaginsyre

 110  450 05278 

 Glutaminsyre

 360 1500 05278 

 Glycin

  43  180 05278 

 Prolin

  31  130 05278 

 Serin

  48  200 05278 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

    0,000 05278 

 C6:0

    0,000 05278 

 C8:0

    0,000 05278 

 C10:0

    0,000 05278 

 C12:0

    0,001    0,680 05278 

 C14:0

    0,001    0,680 05278 

 C15:0

  

 C16:0

    0,022   16,3 05278 

 C17:0

  

 C18:0

    0,001    0,680 05278 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

    0,000 05278 

 C18:1, n-9

    0,014   10,2 05278 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

    0,000 05278 

 C22:1, n-9

    0,000 05278 

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,039   28,6 05278 

 C18:3, n-3

    0,051   37,4 05278 

 C18:4, n-3

    0,000 05278 

 C20:4, n-6

    0,000 05278 

 C20:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:6, n-3

    0,000 05278 

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,026   19,0 00050 

 Sum monoumættede

    0,015   10,9 00050 

 Sum polyumættede

    0,096   70,1 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,051   37,4 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,039   28,6 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16