Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0663 Nyere data her

Forårsløg, rå

Onions, spring, raw
Allium cepa L.Svind: 4%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   33]

kJ     13900050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       1,8305278 

   total-N

g       0,3300050 

 Fedt, total        [FACF:    0,700]

g       0,2305278 

   mættede fedtsyrer

g       0,0000050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,0000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,1000050 

 Kulhydrat, total

g       7,3005278 

   kulhydrat, tilgængelig

g       4,700050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       2,6005278 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       0,8405278 

 Vand

g      89,82105278 

 A-vitamin

RE     25000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg    300000050 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,055205278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,080205278 

 Niacin

NE       0,85800050 

   niacin

mg       0,525205278 

   tryptofans bidrag

NE       0,33300050 

 B6-vitamin

mg       0,061005278 

 Pantothensyre

mg       0,075205278 

 Biotin

µg 

 Folat

µg      641105278 

 B12-vitamin

µg       0,00005278 

 C-vitamin

mg      22,100050 

   L-ascorbinsyre

mg      22,1   16,2 - 37,2505176 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg      161205278 

 Kalium, K

mg     276405278 

 Calcium, Ca

mg      72305278 

 Magnesium, Mg

mg      20405278 

 Phosphor, P

mg      37305278 

 Jern, Fe

mg       1,48405278 

 Kobber, Cu

mg       0,083405278 

 Zink, Zn

mg       0,39405278 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg       0,160205278 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg       0,6005278 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

  76  260 05278 

 Leucin

 110  370 05278 

 Lysin

  91  310 05278 

 Methionin

  20   68 05278 

 Cystin

   

 Phenylalanin

  59  200 05278 

 Tyrosin

  53  180 05278 

 Threonin

  73  250 05278 

 Tryptofan

  20   68 05278 

 Valin

  82  280 05278 

 Arginin

 130  450 05278 

 Histidin

  32  110 05278 

 Alanin

  82  280 05278 

 Asparaginsyre

 170  580 05278 

 Glutaminsyre

 380 1300 05278 

 Glycin

  91  310 05278 

 Prolin

 120  410 05278 

 Serin

  82  280 05278 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

    0,000 05278 

 C6:0

    0,000 05278 

 C8:0

    0,000 05278 

 C10:0

    0,000 05278 

 C12:0

    0,000 05278 

 C14:0

    0,001    0,752 05278 

 C15:0

  

 C16:0

    0,028   21,1 05278 

 C17:0

  

 C18:0

    0,003    2,26 05278 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

    0,000 05278 

 C18:1, n-9

    0,027   20,3 05278 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

    0,000 05278 

 C22:1, n-9

    0,000 05278 

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,070   52,6 05278 

 C18:3, n-3

    0,004    3,01 05278 

 C18:4, n-3

    0,000 05278 

 C20:4, n-6

    0,000 05278 

 C20:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:6, n-3

    0,000 05278 

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,032   24,1 00050 

 Sum monoumættede

    0,027   20,3 00050 

 Sum polyumættede

    0,074   55,6 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,004    3,01 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,070   52,6 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16