Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0661 Nyere data her

Kinaradise, japanræddike, rå

Radishes, oriental, daikon, japanese radish, raw
Raphanus sativus L. var. achantiformis MakinoSvind: 21%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   16]

kJ      6900050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       0,6105278 

   total-N

g       0,1100050 

 Fedt, total        [FACF:    0,920]

g       0,1105278 

   mættede fedtsyrer

g       0,000050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

 Kulhydrat, total

g       4,1005278 

   kulhydrat, tilgængelig

g       2,500050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       1,6005278 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       0,6005278 

 Vand

g      94,5   93,0 - 95,9205148 

 A-vitamin

RE       0,00000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg       0205148 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,020105278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,020105278 

 Niacin

NE       0,26700050 

   niacin

mg       0,200105278 

   tryptofans bidrag

NE       0,06700050 

 B6-vitamin

mg       0,080  0,067 - 0,092200166 

 Pantothensyre

mg       0,138005278 

 Biotin

µg 

 Folat

µg      28005278 

 B12-vitamin

µg       0,00005278 

 C-vitamin

mg      16,200050 

   L-ascorbinsyre

mg      16,2   13,5 - 17,1505176 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg      21205278 

 Kalium, K

mg     227205278 

 Calcium, Ca

mg      27105278 

 Magnesium, Mg

mg      16205278 

 Phosphor, P

mg      23205278 

 Jern, Fe

mg       0,40105278 

 Kobber, Cu

mg       0,115005278 

 Zink, Zn

mg       0,15005278 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg       0,038005278 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

   

 Leucin

   

 Lysin

   

 Methionin

   

 Cystin

   

 Phenylalanin

   

 Tyrosin

   

 Threonin

   

 Tryptofan

   

 Valin

   

 Arginin

   

 Histidin

   

 Alanin

   

 Asparaginsyre

   

 Glutaminsyre

   

 Glycin

   

 Prolin

   

 Serin

   

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

    0,000 05278 

 C6:0

    0,000 05278 

 C8:0

    0,000 05278 

 C10:0

    0,000 05278 

 C12:0

    0,000 05278 

 C14:0

    0,000 05278 

 C15:0

  

 C16:0

    0,026   28,3 05278 

 C17:0

  

 C18:0

    0,004    4,35 05278 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

    0,000 05278 

 C18:1, n-9

    0,016   17,4 05278 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

    0,000 05278 

 C22:1, n-9

    0,000 05278 

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,016   17,4 05278 

 C18:3, n-3

    0,029   31,5 05278 

 C18:4, n-3

    0,000 05278 

 C20:4, n-6

    0,000 05278 

 C20:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:6, n-3

    0,000 05278 

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,030   32,6 00050 

 Sum monoumættede

    0,017   18,5 00050 

 Sum polyumættede

    0,045   48,9 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,029   31,5 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,016   17,4 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16