Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 FVDB nr. 0660

Knudekål, glaskål, rå

Kohlrabi, raw
Brassica oleracea L var. gongylodesSvind: 54%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   25]

kJ     10600050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       1,7105278 

   total-N

g       0,3100050 

 Fedt, total        [FACF:    0,700]

g       0,1105278 

   mættede fedtsyrer

g       0,000050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

 Kulhydrat, total

g       6,2005278 

   kulhydrat, tilgængelig

g       2,600050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       3,6005278 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       1,0005278 

 Vand

g      91,0105278 

 A-vitamin

RE       2,0000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg      2400050 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,050105278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,020105278 

 Niacin

NE       0,56700050 

   niacin

mg       0,400105278 

   tryptofans bidrag

NE       0,16700050 

 B6-vitamin

mg       0,150005278 

 Pantothensyre

mg       0,165005278 

 Biotin

µg 

 Folat

µg      16005278 

 B12-vitamin

µg       0,00005278 

 C-vitamin

mg      48,100050 

   L-ascorbinsyre

mg      48,1   32,9 - 56,7505176 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg      20105278 

 Kalium, K

mg     350105278 

 Calcium, Ca

mg      24105278 

 Magnesium, Mg

mg      19105278 

 Phosphor, P

mg      46105278 

 Jern, Fe

mg       0,40105278 

 Kobber, Cu

mg       0,129005278 

 Zink, Zn

mg       0,03005278 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg       0,139005278 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

  79  290 05278 

 Leucin

  68  250 05278 

 Lysin

  57  210 05278 

 Methionin

  13   48 05278 

 Cystin

   7   26 05278 

 Phenylalanin

  38  140 05278 

 Tyrosin

   

 Threonin

  49  180 05278 

 Tryptofan

  10   37 05278 

 Valin

  49  180 05278 

 Arginin

 110  390 05278 

 Histidin

  19   70 05278 

 Alanin

   

 Asparaginsyre

   

 Glutaminsyre

   

 Glycin

   

 Prolin

   

 Serin

   

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

    0,000 05278 

 C8:0

    0,000 05278 

 C10:0

    0,000 05278 

 C12:0

    0,000 05278 

 C14:0

    0,000 05278 

 C15:0

  

 C16:0

    0,011   16,2 05278 

 C17:0

  

 C18:0

    0,001    1,47 05278 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

    0,000 05278 

 C18:1, n-9

    0,007   10,3 05278 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

    0,000 05278 

 C22:1, n-9

    0,000 05278 

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,021   29,4 05278 

 C18:3, n-3

    0,027   38,2 05278 

 C18:4, n-3

    0,000 05278 

 C20:4, n-6

    0,000 05278 

 C20:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:6, n-3

    0,000 05278 

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,013   19,1 00050 

 Sum monoumættede

    0,007   10,3 00050 

 Sum polyumættede

    0,049   70,6 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,027   38,2 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,021   29,4 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16