Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0649 Nyere data her

Cashewnød, tørristet

Cashew nuts, dry roasted
Anarcardium occidentaleSvind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  599]

kJ    250600050 

 Protein, total    [NCF  :    5,30  ]

g      15,3205278 

   total-N

g       2,9200050 

 Fedt, total        [FACF:    0,956]

g      46,4205278 

   mættede fedtsyrer

g       9,200050 

   monoumætt. fedtsyrer

g      27,300050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       7,800050 

 Kulhydrat, total

g      32,7005278 

   kulhydrat, tilgængelig

g      29,700050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       3,0005278 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       4,0205278 

 Vand

g       1,7205278 

 A-vitamin

RE       0,00000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg       000050 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,200105278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,200105278 

 Niacin

NE       5,4000050 

   niacin

mg       1,40105278 

   tryptofans bidrag

NE       4,0000050 

 B6-vitamin

mg       0,256005278 

 Pantothensyre

mg       1,22005278 

 Biotin

µg 

 Folat

µg      69005278 

 B12-vitamin

µg       0,00005278 

 C-vitamin

mg       0,00000050 

   L-ascorbinsyre

mg       0,0005278 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg      16005278 

 Kalium, K

mg     565205278 

 Calcium, Ca

mg      45105278 

 Magnesium, Mg

mg     260105278 

 Phosphor, P

mg     490105278 

 Jern, Fe

mg       6,00105278 

 Kobber, Cu

mg       2,22005278 

 Zink, Zn

mg       5,60105278 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg       0,826005278 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

 720  250 05278 

 Leucin

1300  440 05278 

 Lysin

 810  280 05278 

 Methionin

 270   95 05278 

 Cystin

 280   98 05278 

 Phenylalanin

 780  270 05278 

 Tyrosin

 490  170 05278 

 Threonin

 580  200 05278 

 Tryptofan

 240   82 05278 

 Valin

1000  360 05278 

 Arginin

1700  600 05278 

 Histidin

 400  140 05278 

 Alanin

 690  240 05278 

 Asparaginsyre

1500  520 05278 

 Glutaminsyre

3800 1300 05278 

 Glycin

 810  280 05278 

 Prolin

 690  240 05278 

 Serin

 840  290 05278 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

    0,000 05278 

 C6:0

    0,000 05278 

 C8:0

    0,132    0,298 05278 

 C10:0

    0,132    0,298 05278 

 C12:0

    0,784    1,77 05278 

 C14:0

    0,347    0,783 05278 

 C15:0

  

 C16:0

    4,35    9,82 05278 

 C17:0

  

 C18:0

    2,97    6,71 05278 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

    0,318    0,718 05278 

 C18:1, n-9

   26,8   60,5 05278 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

    0,139    0,314 05278 

 C22:1, n-9

    0,000 05278 

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    7,66   17,3 05278 

 C18:3, n-3

    0,161    0,363 05278 

 C18:4, n-3

    0,000 05278 

 C20:4, n-6

    0,000 05278 

 C20:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:6, n-3

    0,000 05278 

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    9,16   20,7 00050 

 Sum monoumættede

   27,3   61,7 00050 

 Sum polyumættede

    7,84   17,7 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,161    0,363 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    7,66   17,3 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16