Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0640 Nyere data her

Melbanan, grønsagsbanan, plantain, rå

Plaintain, raw
Musa x paradisiaca L.Svind: 35%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  133]

kJ     55800050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       1,31505278 

   total-N

g       0,2    0,2 - 0,31500050 

 Fedt, total        [FACF:    0,700]

g       0,41505278 

   mættede fedtsyrer

g 

   monoumætt. fedtsyrer

g 

   polyumætt. fedtsyrer

g 

 Kulhydrat, total

g      31,9005278 

   kulhydrat, tilgængelig

g      29,600050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       2,3005278 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       1,21505278 

 Vand

g      65,31905278 

 A-vitamin

RE      56,700050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg     68000050 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,052305278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,054305278 

 Niacin

NE       0,93600050 

   niacin

mg       0,686305278 

   tryptofans bidrag

NE       0,25000050 

 B6-vitamin

mg       0,299305278 

 Pantothensyre

mg       0,260305278 

 Biotin

µg 

 Folat

µg      22605278 

 B12-vitamin

µg       0,00005278 

 C-vitamin

mg      18,400050 

   L-ascorbinsyre

mg      18,41505278 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg       4605278 

 Kalium, K

mg     499805278 

 Calcium, Ca

mg       3305278 

 Magnesium, Mg

mg      37605278 

 Phosphor, P

mg      34305278 

 Jern, Fe

mg       0,60305278 

 Kobber, Cu

mg       0,081305278 

 Zink, Zn

mg       0,14305278 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

  35  170 05278 

 Leucin

  58  280 05278 

 Lysin

  60  290 05278 

 Methionin

  17   82 05278 

 Cystin

  20   96 05278 

 Phenylalanin

  44  210 05278 

 Tyrosin

  31  150 05278 

 Threonin

  33  160 05278 

 Tryptofan

  15   72 05278 

 Valin

  46  220 05278 

 Arginin

 110  520 05278 

 Histidin

  64  310 05278 

 Alanin

  52  250 05278 

 Asparaginsyre

 110  520 05278 

 Glutaminsyre

 120  560 05278 

 Glycin

  46  220 05278 

 Prolin

  50  240 05278 

 Serin

  42  200 05278 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

  

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

  

 C18:3, n-3

  

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

  

 Sum monoumættede

  

 Sum polyumættede

  

 Sum n-3 fedtsyrer

  

 Sum n-6 fedtsyrer

  

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16