Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0637 Nyere data her

Lime, rå

Lime, raw
Citrus aurantifolia (Christm.), SwingleSvind: 16%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   41]

kJ     17300050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       0,7005278 

   total-N

g       0,1000050 

 Fedt, total        [FACF:    0,530]

g       0,2005278 

   mættede fedtsyrer

g       0,000050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,100050 

 Kulhydrat, total

g      10,5005278 

   kulhydrat, tilgængelig

g       7,700050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       2,8005278 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       0,3005278 

 Vand

g      88,3505278 

 A-vitamin

RE       0,50000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg       600050 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,030005278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,020005278 

 Niacin

NE       0,25000050 

   niacin

mg       0,200005278 

   tryptofans bidrag

NE       0,05000050 

 B6-vitamin

mg       0,043005278 

 Pantothensyre

mg       0,217005278 

 Biotin

µg 

 Folat

µg       8705278 

 B12-vitamin

µg       0,00005278 

 C-vitamin

mg      29,100050 

   L-ascorbinsyre

mg      29,1105278 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg       2005278 

 Kalium, K

mg     102005278 

 Calcium, Ca

mg      33005278 

 Magnesium, Mg

mg       6005278 

 Phosphor, P

mg      18005278 

 Jern, Fe

mg       0,60005278 

 Kobber, Cu

mg       0,065105278 

 Zink, Zn

mg       0,11105278 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg       0,008005278 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

   

 Leucin

   

 Lysin

  13  120 00800 

 Methionin

   2   18 00800 

 Cystin

   

 Phenylalanin

   

 Tyrosin

   

 Threonin

   

 Tryptofan

   3   27 00800 

 Valin

   

 Arginin

   

 Histidin

   

 Alanin

   

 Asparaginsyre

   

 Glutaminsyre

   

 Glycin

   

 Prolin

   

 Serin

   

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

    0,000 05278 

 C6:0

    0,000 05278 

 C8:0

    0,000 05278 

 C10:0

    0,000 05278 

 C12:0

    0,000 05278 

 C14:0

    0,001    1,04 05278 

 C15:0

  

 C16:0

    0,022   20,8 05278 

 C17:0

  

 C18:0

    0,001    1,04 05278 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

    0,003    3,13 05278 

 C18:1, n-9

    0,018   16,7 05278 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

    0,000 05278 

 C22:1, n-9

    0,000 05278 

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,040   37,5 05278 

 C18:3, n-3

    0,021   19,8 05278 

 C18:4, n-3

    0,000 05278 

 C20:4, n-6

    0,000 05278 

 C20:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:6, n-3

    0,000 05278 

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,024   22,9 00050 

 Sum monoumættede

    0,021   19,8 00050 

 Sum polyumættede

    0,061   57,3 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,021   19,8 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,040   37,5 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16