Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0634 Nyere data her

Kakifrugt (Sharon), rå

Persimmon, kaki fruit, raw
Diospyros kaki L.Svind: 16%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   86]

kJ     36100050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       0,7    0,5 - 0,8405141 

   total-N

g       0,1    0,1 - 0,1400050 

 Fedt, total        [FACF:    0,700]

g       0,3    0,2 - 0,5405141 

   mættede fedtsyrer

g       0,0T0049 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,1T0049 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,2T0049 

 Kulhydrat, total

g      23,0   17,2 - 26,0405141 

   kulhydrat, tilgængelig

g      17,100050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       5,9    5,0 - 6,9405141 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       0,5    0,4 - 0,7405141 

 Vand

g      75,500050 

 A-vitamin

RE      35,000050 

   Retinol

µg       0005278 

   ß-caroten

µg     420    266 - 520405141 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       1,81T0049 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,030005278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,020005278 

 Niacin

NE       0,30000050 

   niacin

mg       0,100005278 

   tryptofans bidrag

NE       0,20000050 

 B6-vitamin

mg       0,03  0,031 - 0,0332T0049 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg       8405278 

 B12-vitamin

µg       0,00005278 

 C-vitamin

mg       7,5000050 

   L-ascorbinsyre

mg       7,5205278 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg      10   5,10 - 12,0405141 

 Kalium, K

mg     208    168 - 251405141 

 Calcium, Ca

mg      18   13,3 - 25,0405141 

 Magnesium, Mg

mg      11   7,80 - 12,6405141 

 Phosphor, P

mg      17205278 

 Jern, Fe

mg       0,15  0,110 - 0,170405141 

 Kobber, Cu

mg       0,113105278 

 Zink, Zn

mg       0,052  0,052 - 0,052405141 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg       0,355305278 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg      21,8   12,9 - 36,1502100 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

  30  270 05278 

 Leucin

  50  450 05278 

 Lysin

  39  350 05278 

 Methionin

   6   54 05278 

 Cystin

  16  140 05278 

 Phenylalanin

  31  280 05278 

 Tyrosin

  19  170 05278 

 Threonin

  36  320 05278 

 Tryptofan

  12  110 05278 

 Valin

  36  320 05278 

 Arginin

  30  270 05278 

 Histidin

  15  130 05278 

 Alanin

  35  310 05278 

 Asparaginsyre

  68  610 05278 

 Glutaminsyre

  92  820 05278 

 Glycin

  30  270 05278 

 Prolin

  27  240 05278 

 Serin

  27  240 05278 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   6,3  05141 

 Glucose

   5,9  05141 

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   0,00  05141 

 Sukkerarter, ialt

  12  05141 

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

  

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

  

 C18:3, n-3

  

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

  

 Sum monoumættede

  

 Sum polyumættede

  

 Sum n-3 fedtsyrer

  

 Sum n-6 fedtsyrer

  

 Transfedtsyrer, total

    0 00000 

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16