Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0632 Nyere data her

Figen, rå

Figs, raw
Ficus carica L.Svind: 1%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   78]

kJ     32500050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       0,81605278 

   total-N

g       0,1    0,1 - 0,11600050 

 Fedt, total        [FACF:    0,700]

g       0,3005278 

   mættede fedtsyrer

g       0,000050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,100050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,100050 

 Kulhydrat, total

g      19,2005278 

   kulhydrat, tilgængelig

g      16,300050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       2,9005278 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       0,71605278 

 Vand

g      79,11605278 

 A-vitamin

RE       6,1700050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg      74   53,0 - 95,0205148 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,060005278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,050005278 

 Niacin

NE       0,50000050 

   niacin

mg       0,400005278 

   tryptofans bidrag

NE       0,10000050 

 B6-vitamin

mg       0,113005278 

 Pantothensyre

mg       0,300005278 

 Biotin

µg 

 Folat

µg       905204 

 B12-vitamin

µg       0,00005278 

 C-vitamin

mg       2,0000050 

   L-ascorbinsyre

mg       2,0005278 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg       1805278 

 Kalium, K

mg     232805278 

 Calcium, Ca

mg      42,9   11,0 - 85,6600109 

 Magnesium, Mg

mg      171605278 

 Phosphor, P

mg      31,0   20,0 - 72,2600109 

 Jern, Fe

mg       0,371605278 

 Kobber, Cu

mg       0,0701605278 

 Zink, Zn

mg       0,15005278 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg       0,1281605278 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

  23  190 05278 

 Leucin

  34  280 05278 

 Lysin

  30  250 05278 

 Methionin

   6   50 05278 

 Cystin

  12  100 05278 

 Phenylalanin

  18  150 05278 

 Tyrosin

  32  270 05278 

 Threonin

  24  200 05278 

 Tryptofan

   6   50 05278 

 Valin

  28  230 05278 

 Arginin

  17  140 05278 

 Histidin

  11   92 05278 

 Alanin

  46  380 05278 

 Asparaginsyre

 180 1500 05278 

 Glutaminsyre

  72  600 05278 

 Glycin

  25  210 05278 

 Prolin

  49  410 05278 

 Serin

  37  310 05278 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

    0,000 05278 

 C6:0

    0,000 05278 

 C8:0

    0,000 05278 

 C10:0

    0,000 05278 

 C12:0

    0,000 05278 

 C14:0

    0,002    0,741 05278 

 C15:0

  

 C16:0

    0,036   17,0 05278 

 C17:0

  

 C18:0

    0,009    4,44 05278 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

    0,000 05278 

 C18:1, n-9

    0,051   24,4 05278 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

    0,000 05278 

 C22:1, n-9

    0,000 05278 

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,112   53,3 05278 

 C18:3, n-3

    0,000 05278 

 C18:4, n-3

    0,000 05278 

 C20:4, n-6

    0,000 05278 

 C20:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:6, n-3

    0,000 05278 

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,047   22,2 00050 

 Sum monoumættede

    0,051   24,4 00050 

 Sum polyumættede

    0,112   53,3 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,000 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,112   53,3 00050 

 Transfedtsyrer, total

    0 00000 

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16