Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0562 Nyere data her

Leverpølse

Sausage, liver sausage
Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  388]

kJ    162500050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g      13,4   10,0 - 18,0700155 

   total-N

g       2,1    1,6 - 2,9700050 

 Fedt, total        [FACF:    0,915]

g      35,8   26,9 - 45,3700155 

   mættede fedtsyrer

g      13,200050 

   monoumætt. fedtsyrer

g      16,300050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       3,200050 

 Kulhydrat, total

g       4,3    0,0 - 13,2700155 

   kulhydrat, tilgængelig

g       4,200050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       0,100005 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       2,900050 

 Vand

g      43,6   35,4 - 51,4700155 

 A-vitamin

RE 

   Retinol

µg 

   ß-caroten

µg 

 D-vitamin

µg 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg 

 B2-vitamin, riboflavin

mg 

 Niacin

NE       2,3300050 

   niacin

mg 

   tryptofans bidrag

NE       2,3300050 

 B6-vitamin

mg 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg 

 B12-vitamin

µg      11,0   6,80 - 17,1500138 

 C-vitamin

mg       000000 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg     901    687 - 1189700155 

 Kalium, K

mg     171    110 - 311700155 

 Calcium, Ca

mg      26105278 

 Magnesium, Mg

mg      12005278 

 Phosphor, P

mg     230105278 

 Jern, Fe

mg       7,11   5,22 - 9,20700155 

 Kobber, Cu

mg       0,36  0,014 - 0,530700155 

 Zink, Zn

mg       2,9   2,00 - 4,20700155 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg      58,0905278 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

 620  290 05278 

 Leucin

1100  500 05278 

 Lysin

1100  510 05278 

 Methionin

 280  130 05278 

 Cystin

 140   66 05278 

 Phenylalanin

 580  270 05278 

 Tyrosin

 340  160 05278 

 Threonin

 640  300 05278 

 Tryptofan

 140   67 05278 

 Valin

 820  380 05278 

 Arginin

 770  360 05278 

 Histidin

 430  200 05278 

 Alanin

 790  370 05278 

 Asparaginsyre

1100  520 05278 

 Glutaminsyre

2100  970 05278 

 Glycin

1100  490 05278 

 Prolin

 820  380 05278 

 Serin

 670  310 05278 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   0  00000 

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

 158  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

    0,000 05278 

 C6:0

    0,000 05278 

 C8:0

    0,000 05278 

 C10:0

    0,000 05278 

 C12:0

    0,000 05278 

 C14:0

    0,536    1,64 05278 

 C15:0

  

 C16:0

    8,54   26,1 05278 

 C17:0

  

 C18:0

    4,12   12,6 05278 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

    1,32    4,03 05278 

 C18:1, n-9

   15,0   45,8 05278 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

    0,000 05278 

 C22:1, n-9

    0,000 05278 

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    3,05    9,32 05278 

 C18:3, n-3

    0,174    0,533 05278 

 C18:4, n-3

    0,000 05278 

 C20:4, n-6

    0,000 05278 

 C20:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:6, n-3

    0,000 05278 

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

   13,2   40,3 00050 

 Sum monoumættede

   16,3   49,9 00050 

 Sum polyumættede

    3,23    9,85 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,174    0,533 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    3,05    9,32 00050 

 Transfedtsyrer, total

    0,066    0,200 00419 

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16