Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0550 Nyere data her

Sprængt nakke, svinekød

Pork, neck, smoked, boiled
Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  262]

kJ    109500050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g      19,5100155 

   total-N

g       3,1100050 

 Fedt, total        [FACF:    0,915]

g      20,6100155 

   mættede fedtsyrer

g       7,900050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       8,900050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       2,000050 

 Kulhydrat, total

g       0,1100155 

   kulhydrat, tilgængelig

g       0,100050 

   tilsat sukker

g 

   kostfibre

g       000000 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       2,500050 

 Vand

g      57,3100155 

 A-vitamin

RE       0,00000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg       000000 

 D-vitamin

µg       0,70900050 

   D3 cholecalciferol

µg       0,16900398 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg       0,10800398 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg       000000 

 B1-vitamin, thiamin

mg 

 B2-vitamin, riboflavin

mg 

 Niacin

NE       3,5000050 

   niacin

mg 

   tryptofans bidrag

NE       3,5000050 

 B6-vitamin

mg 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg 

 B12-vitamin

µg 

 C-vitamin

mg       000000 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg     844100155 

 Kalium, K

mg     261100155 

 Calcium, Ca

mg 

 Magnesium, Mg

mg 

 Phosphor, P

mg 

 Jern, Fe

mg       0,78100155 

 Kobber, Cu

mg       0,084100155 

 Zink, Zn

mg       4,9100155 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

 940  300 T0287 

 Leucin

1400  450 T0287 

 Lysin

1700  550 T0287 

 Methionin

 470  150 T0287 

 Cystin

 130   41 T0287 

 Phenylalanin

 720  230 T0287 

 Tyrosin

 660  210 T0287 

 Threonin

 810  260 T0287 

 Tryptofan

 210   68 T0287 

 Valin

1000  330 T0287 

 Arginin

1200  370 T0287 

 Histidin

 720  230 T0287 

 Alanin

1200  370 T0287 

 Asparaginsyre

1700  550 T0287 

 Glutaminsyre

2500  810 T0287 

 Glycin

1000  320 T0287 

 Prolin

 780  250 T0287 

 Serin

 750  240 T0287 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

  72  00050 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

    0,320    1,70 T0287 

 C15:0

    0,000 T0287 

 C16:0

    5,01   26,6 T0287 

 C17:0

    0,000 T0287 

 C18:0

    2,56   13,6 T0287 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

    0,639    3,39 T0287 

 C18:1, n-9

    8,09   42,9 T0287 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

    0,213    1,13 T0287 

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    1,70    9,04 T0287 

 C18:3, n-3

    0,213    1,13 T0287 

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

    0,000 T0287 

 C20:5, n-3

    0,000 T0287 

 C22:5, n-3

    0,000 T0287 

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    7,88   41,8 00050 

 Sum monoumættede

    8,95   47,5 00050 

 Sum polyumættede

    2,02   10,7 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,213    1,13 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    1,70    9,04 00050 

 Transfedtsyrer, total

    0,038    0,200 00419 

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16