Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0544 Nyere data her

Spegepølse, oksekød

Sausage, beef salami
Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  402]

kJ    168100050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g      20,1100155 

   total-N

g       3,2100050 

 Fedt, total        [FACF:    0,915]

g      36,2100155 

   mættede fedtsyrer

g 

   monoumætt. fedtsyrer

g 

   polyumætt. fedtsyrer

g 

 Kulhydrat, total

g       0,0100155 

   kulhydrat, tilgængelig

g       000050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       000000 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       7,100050 

 Vand

g      36,6100155 

 A-vitamin

RE       0,00000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg       000000 

 D-vitamin

µg 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg       000000 

 B1-vitamin, thiamin

mg 

 B2-vitamin, riboflavin

mg 

 Niacin

NE       3,8300050 

   niacin

mg 

   tryptofans bidrag

NE       3,8300050 

 B6-vitamin

mg 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg 

 B12-vitamin

µg 

 C-vitamin

mg       000000 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg    3583100155 

 Kalium, K

mg     287100155 

 Calcium, Ca

mg 

 Magnesium, Mg

mg 

 Phosphor, P

mg 

 Jern, Fe

mg       2,86100155 

 Kobber, Cu

mg       0,091100155 

 Zink, Zn

mg       5,50100155 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

 970  300 T0200 

 Leucin

1500  470 T0200 

 Lysin

1700  520 T0200 

 Methionin

 480  150 T0200 

 Cystin

 150   45 T0200 

 Phenylalanin

 770  240 T0200 

 Tyrosin

 640  200 T0200 

 Threonin

 840  260 T0200 

 Tryptofan

 230   71 T0200 

 Valin

1000  320 T0200 

 Arginin

1200  370 T0200 

 Histidin

 680  210 T0200 

 Alanin

1200  360 T0200 

 Asparaginsyre

1800  550 T0200 

 Glutaminsyre

2800  880 T0200 

 Glycin

1100  340 T0200 

 Prolin

 900  280 T0200 

 Serin

 800  250 T0200 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   0  00000 

 Stivelse

   0  00000 

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

  89  00050 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

  

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

  

 C18:3, n-3

  

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

  

 Sum monoumættede

  

 Sum polyumættede

  

 Sum n-3 fedtsyrer

  

 Sum n-6 fedtsyrer

  

 Transfedtsyrer, total

    0,066    0,200 00419 

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16