Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0524 Nyere data her

Peberfrugt, konserves

Pepper, sweet, canned
Capsicum annuum L. var. grossum (L.) TerpøSvind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   19]

kJ      8000050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       0,8205278 

   total-N

g       0,1200050 

 Fedt, total        [FACF:    0,800]

g       0,3205278 

   mættede fedtsyrer

g       0,100050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,200050 

 Kulhydrat, total

g       3,900804 

   kulhydrat, tilgængelig

g       2,700050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       1,2005278 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       3,8205278 

 Vand

g      91,3205278 

 A-vitamin

RE       8,0000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg      9600804 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,025205278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,030205278 

 Niacin

NE       0,63300050 

   niacin

mg       0,550205278 

   tryptofans bidrag

NE       0,08300050 

 B6-vitamin

mg 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg      5200005 

 B12-vitamin

µg       0,00005278 

 C-vitamin

mg      46,5205278 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg    1369205278 

 Kalium, K

mg     146205278 

 Calcium, Ca

mg      41205278 

 Magnesium, Mg

mg      15005278 

 Phosphor, P

mg      20205278 

 Jern, Fe

mg       0,80205278 

 Kobber, Cu

mg       0,130205278 

 Zink, Zn

mg       0,18205278 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

  24  190 T0206 

 Leucin

  32  250 T0206 

 Lysin

  37  290 T0206 

 Methionin

   6   50 T0206 

 Cystin

   6   50 T0206 

 Phenylalanin

  24  190 T0206 

 Tyrosin

  12   93 T0206 

 Threonin

  26  200 T0206 

 Tryptofan

   5   36 T0206 

 Valin

  37  290 T0206 

 Arginin

  31  240 T0206 

 Histidin

  13  100 T0206 

 Alanin

  31  240 T0206 

 Asparaginsyre

 110  820 T0206 

 Glutaminsyre

 110  860 T0206 

 Glycin

  27  210 T0206 

 Prolin

  20  160 T0206 

 Serin

  38  300 T0206 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

    0,046   19,2 T0206 

 C17:0

  

 C18:0

    0,016    6,57 T0206 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

    0,009    3,76 T0206 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,108   45,1 T0206 

 C18:3, n-3

    0,061   25,4 T0206 

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,062   25,8 00050 

 Sum monoumættede

    0,009    3,76 00050 

 Sum polyumættede

    0,169   70,4 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,061   25,5 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,108   44,8 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16