Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0461 Nyere data her

Hirse, hele korn

Millet, whole-grain
Panicum miliaceumSvind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  359]

kJ    150400050 

 Protein, total    [NCF  :    5,83  ]

g      11,0905278 

   total-N

g       1,9900050 

 Fedt, total        [FACF:    0,800]

g       4,2905278 

   mættede fedtsyrer

g 

   monoumætt. fedtsyrer

g 

   polyumætt. fedtsyrer

g 

 Kulhydrat, total

g      72,8005278 

   kulhydrat, tilgængelig

g      64,300050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       8,5005278 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       3,3805278 

 Vand

g       8,7805278 

 A-vitamin

RE       0,00000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg       000000 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       0,0500919 

   alfa-tokoferol

mg       0,0500919 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,421105278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,290105278 

 Niacin

NE       2,0000050 

   niacin

mg       4,72105278 

   tryptofans bidrag

NE       2,0000050 

 B6-vitamin

mg       0,7500805 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg      30605143 

 B12-vitamin

µg       000000 

 C-vitamin

mg       000000 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg       0,400816 

 Kalium, K

mg     22000806 

 Calcium, Ca

mg       9,5   9,00 - 10,0200806 

 Magnesium, Mg

mg     10000806 

 Phosphor, P

mg     240    230 - 240200806 

 Jern, Fe

mg       4,8   4,70 - 4,90200806 

 Kobber, Cu

mg       0,49  0,440 - 0,530200806 

 Zink, Zn

mg       3,4   3,20 - 3,60200806 

 Jod, I

µg       500816 

 Mangan, Mn

mg       0,71  0,660 - 0,750200806 

 Chrom, Cr

µg       3,20   1,10 - 10,21490363 

 Selen, Se

µg      16   13,0 - 21,0300173 

 Nikkel, Ni

µg     199   48,0 - 3291390164 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

 470  250 05278 

 Leucin

1400  740 05278 

 Lysin

 210  110 05278 

 Methionin

 230  120 05278 

 Cystin

 210  110 05278 

 Phenylalanin

 590  310 05278 

 Tyrosin

 340  180 05278 

 Threonin

 360  190 05278 

 Tryptofan

 120   63 05278 

 Valin

 590  310 05278 

 Arginin

 380  200 05278 

 Histidin

 230  120 05278 

 Alanin

 980  520 05278 

 Asparaginsyre

 720  380 05278 

 Glutaminsyre

2500 1300 05278 

 Glycin

 280  150 05278 

 Prolin

 870  460 05278 

 Serin

 640  340 05278 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  00000 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

  

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

  

 C18:3, n-3

  

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

  

 Sum monoumættede

  

 Sum polyumættede

  

 Sum n-3 fedtsyrer

  

 Sum n-6 fedtsyrer

  

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16