Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0351 Nyere data her

Ørred, hav-, rå

Trout, raw
Salmo truttaSvind: 60%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  110]

kJ     46200050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g      20,000901 

   total-N

g       3,200050 

 Fedt, total        [FACF:    0,900]

g       3,300901 

   mættede fedtsyrer

g       0,600050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       1,100050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       1,300050 

 Kulhydrat, total

g       0,000816 

   kulhydrat, tilgængelig

g       000050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       000000 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       1,500901 

 Vand

g      75,200050 

 A-vitamin

RE      12,000050 

   Retinol

µg      12   3,90 - 20,7200906 

   ß-caroten

µg       0   <1,0000802 

 D-vitamin

µg       2,100816 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       0,65  0,430 - 0,910700128 

   alfa-tokoferol

mg       0,65  0,430 - 0,910700128 

 K-vitamin

µg       000000 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,100100113 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,140100116 

 Niacin

NE       7,8300050 

   niacin

mg       3,5100112 

   tryptofans bidrag

NE       4,3300050 

 B6-vitamin

mg       0,539100166 

 Pantothensyre

mg       1,9500901 

 Biotin

µg 

 Folat

µg      16605143 

 B12-vitamin

µg       5,0   3,52 - 6,52200138 

 C-vitamin

mg       1,1200906 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg      53   43,8 - 64,8300152 

 Kalium, K

mg     414    390 - 438300152 

 Calcium, Ca

mg      20100124 

 Magnesium, Mg

mg      30   29,1 - 30,8300152 

 Phosphor, P

mg     29000901 

 Jern, Fe

mg       0,7  0,650 - 0,790200137 

 Kobber, Cu

mg       0,04  0,028 - 0,0804602001 

 Zink, Zn

mg       0,44  0,340 - 0,6504602001 

 Jod, I

µg      10   6,00 - 22,0500135 

 Mangan, Mn

mg       0,040  0,010 - 0,070700905 

 Chrom, Cr

µg      20100175 

 Selen, Se

µg      18,7   11,7 - 28,51505255 

 Nikkel, Ni

µg       0100175 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

   

 Leucin

   

 Lysin

   

 Methionin

   

 Cystin

   

 Phenylalanin

   

 Tyrosin

   

 Threonin

   

 Tryptofan

   

 Valin

   

 Arginin

   

 Histidin

   

 Alanin

   

 Asparaginsyre

   

 Glutaminsyre

   

 Glycin

   

 Prolin

   

 Serin

   

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   0  00816 

 Maltose

   

 Saccharose

   0  00816 

 Sukkerarter, ialt

   0  00000 

 Stivelse

   0  00816 

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

  66  00816 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

    0,000 00816 

 C14:0

    0,113    3,80 00816 

 C15:0

  

 C16:0

    0,446   15,0 00816 

 C17:0

  

 C18:0

    0,057    1,92 00816 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,113    3,80 00816 

 C18:3, n-3

    0,000 00816 

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,616   20,7 00050 

 Sum monoumættede

    1,06   35,7 00050 

 Sum polyumættede

    1,30   43,6 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,000 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,113    3,80 00050 

 Transfedtsyrer, total

    0,000 00419 

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16