Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0211 Nyere data her

Pighvarre, rå

Turbot, raw
Psetta maximaSvind: 50%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   93]

kJ     39000050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g      16,4200903 

   total-N

g       2,6200050 

 Fedt, total        [FACF:    0,700]

g       3,0205278 

   mættede fedtsyrer

g       0,8005278 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,6005278 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,9005278 

 Kulhydrat, total

g       000000 

   kulhydrat, tilgængelig

g       000050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       000000 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       2,0200903 

 Vand

g      78,3200903 

 A-vitamin

RE      11,700050 

   Retinol

µg      11,7100906 

   ß-caroten

µg       000000 

 D-vitamin

µg 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg       000000 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,036  0,021 - 0,050200906 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,080  0,060 - 0,100200906 

 Niacin

NE       9,1000050 

   niacin

mg       6,1   5,40 - 6,90200906 

   tryptofans bidrag

NE       3,0000050 

 B6-vitamin

mg       0,152  0,124 - 0,193400166 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg      16605143 

 B12-vitamin

µg       0,8100138 

 C-vitamin

mg       1,7000050 

   L-ascorbinsyre

mg       1,7005278 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg      70   40,6 - 97,1400152 

 Kalium, K

mg     330    243 - 397400152 

 Calcium, Ca

mg      49100904 

 Magnesium, Mg

mg      23   21,5 - 25,4400152 

 Phosphor, P

mg     203100904 

 Jern, Fe

mg       0,25  0,150 - 0,300300137 

 Kobber, Cu

mg 

 Zink, Zn

mg 

 Jod, I

µg      35   26,0 - 46,0300135 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

 760  290 05278 

 Leucin

1300  510 05278 

 Lysin

1500  570 05278 

 Methionin

 470  180 05278 

 Cystin

 180   67 05278 

 Phenylalanin

 630  240 05278 

 Tyrosin

 550  210 05278 

 Threonin

 710  270 05278 

 Tryptofan

 180   70 05278 

 Valin

 840  320 05278 

 Arginin

 970  370 05278 

 Histidin

 470  180 05278 

 Alanin

1000  380 05278 

 Asparaginsyre

1700  640 05278 

 Glutaminsyre

2400  930 05278 

 Glycin

 790  300 05278 

 Prolin

 580  220 05278 

 Serin

 680  260 05278 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   0  00000 

 Stivelse

   0  00000 

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

  48  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

  

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

  

 C18:3, n-3

  

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

  

 Sum monoumættede

  

 Sum polyumættede

  

 Sum n-3 fedtsyrer

  

 Sum n-6 fedtsyrer

  

 Transfedtsyrer, total

    0,000 00419 

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16