Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0122 Nyere data her

Kippers i olie, konserves

Kippers, in oil, canned
Clupea harengusSvind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  247]

kJ    103300050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g      20,500411 

   total-N

g       3,300050 

 Fedt, total        [FACF:    0,925]

g      18,500411 

   mættede fedtsyrer

g 

   monoumætt. fedtsyrer

g 

   polyumætt. fedtsyrer

g 

 Kulhydrat, total

g       0,000411 

   kulhydrat, tilgængelig

g       000050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       000000 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       2,400411 

 Vand

g      58,600411 

 A-vitamin

RE      15,000050 

   Retinol

µg      1500005 

   ß-caroten

µg       000000 

 D-vitamin

µg       600005 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       1,000005 

   alfa-tokoferol

mg       1,000005 

 K-vitamin

µg       000000 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,0400005 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,2000005 

 Niacin

NE       3,8300050 

   niacin

mg 

   tryptofans bidrag

NE       3,8300050 

 B6-vitamin

mg       0,3500005 

 Pantothensyre

mg       0,900701 

 Biotin

µg       4,500701 

 Folat

µg       200703 

 B12-vitamin

µg      10,000005 

 C-vitamin

mg       000703 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg     50000701 

 Kalium, K

mg     36000701 

 Calcium, Ca

mg      5000005 

 Magnesium, Mg

mg      3500703 

 Phosphor, P

mg     325005278 

 Jern, Fe

mg       0,800005 

 Kobber, Cu

mg       0,100701 

 Zink, Zn

mg       0,700701 

 Jod, I

µg      6000005 

 Mangan, Mn

mg       000701 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg     14000701 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

 950  290 05278 

 Leucin

1700  510 05278 

 Lysin

1900  570 05278 

 Methionin

 620  190 05278 

 Cystin

 220   67 05278 

 Phenylalanin

 790  240 05278 

 Tyrosin

 690  210 05278 

 Threonin

 890  270 05278 

 Tryptofan

 230   70 05278 

 Valin

1100  320 05278 

 Arginin

1200  370 05278 

 Histidin

 590  180 05278 

 Alanin

1200  380 05278 

 Asparaginsyre

2100  640 05278 

 Glutaminsyre

3100  930 05278 

 Glycin

 980  300 05278 

 Prolin

 720  220 05278 

 Serin

 850  260 05278 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   0  00000 

 Stivelse

   0  00000 

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

  60  T0246 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

  

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

  

 C18:3, n-3

  

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

  

 Sum monoumættede

  

 Sum polyumættede

  

 Sum n-3 fedtsyrer

  

 Sum n-6 fedtsyrer

  

 Transfedtsyrer, total

    0,000 00419 

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16