Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0090 Nyere data her

Hvidløg, tørret, pulver

Garlic, dried, powder
Allium sativum L.Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  349]

kJ    146200050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g      16,8   15,1 - 18,5500804 

   total-N

g       2,7    2,4 - 3,0500050 

 Fedt, total        [FACF:    0,700]

g       0,8    0,6 - 1,0900804 

   mættede fedtsyrer

g       0,100050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,400050 

 Kulhydrat, total

g      72,700804 

   kulhydrat, tilgængelig

g      62,800050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       9,9005278 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       3,3    2,9 - 3,72700804 

 Vand

g       6,5    5,9 - 7,14400804 

 A-vitamin

RE       0,00000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg       000000 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE 

   alfa-tokoferol

mg 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,466205278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,152205278 

 Niacin

NE       3,6900050 

   niacin

mg       0,692105278 

   tryptofans bidrag

NE       3,0000050 

 B6-vitamin

mg 

 Pantothensyre

mg 

 Biotin

µg 

 Folat

µg 

 B12-vitamin

µg       0,00005278 

 C-vitamin

mg       3,5800050 

   L-ascorbinsyre

mg       3,58   2,67 - 4,94505176 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg      26305278 

 Kalium, K

mg    1101405278 

 Calcium, Ca

mg      80205278 

 Magnesium, Mg

mg      58305278 

 Phosphor, P

mg     417305278 

 Jern, Fe

mg       2,75505278 

 Kobber, Cu

mg 

 Zink, Zn

mg       2,63405278 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

 560  210 T0089 

 Leucin

 810  300 T0089 

 Lysin

 730  270 T0089 

 Methionin

 200   75 T0089 

 Cystin

 170   64 T0089 

 Phenylalanin

 480  180 T0089 

 Tyrosin

 220   80 T0089 

 Threonin

 400  150 T0089 

 Tryptofan

 180   65 T0089 

 Valin

 780  290 T0089 

 Arginin

1700  620 T0089 

 Histidin

 300  110 T0089 

 Alanin

 350  130 T0089 

 Asparaginsyre

1300  480 T0089 

 Glutaminsyre

2100  790 T0089 

 Glycin

 540  200 T0089 

 Prolin

 260   98 T0089 

 Serin

 510  190 T0089 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  00000 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

    0,003    0,571 T0089 

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

    0,139   24,9 T0089 

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

    0,018    3,14 T0089 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,368   65,7 T0089 

 C18:3, n-3

    0,032    5,71 T0089 

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,142   25,4 00050 

 Sum monoumættede

    0,018    3,14 00050 

 Sum polyumættede

    0,400   71,4 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,032    5,73 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,367   65,6 00050 

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16