Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0089 Nyere data her

Hvidløg, rå

Garlic, raw
Allium sativum L.Svind: 13%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :  160]

kJ     67100050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       6,4    5,9 - 6,9805278 

   total-N

g       1,0    0,9 - 1,1800050 

 Fedt, total        [FACF:    0,700]

g       0,500800 

   mættede fedtsyrer

g       0,100050 

   monoumætt. fedtsyrer

g       0,000050 

   polyumætt. fedtsyrer

g       0,300050 

 Kulhydrat, total

g      33,100800 

   kulhydrat, tilgængelig

g      3100050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       2,1005278 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       1,500800 

 Vand

g      58,6   57,6 - 59,6800800 

 A-vitamin

RE       0,00000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg       000050 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       0,0100919 

   alfa-tokoferol

mg       0,0100919 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,200105278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,110105278 

 Niacin

NE       1,8200050 

   niacin

mg       0,700105278 

   tryptofans bidrag

NE       1,1200050 

 B6-vitamin

mg       1,24005278 

 Pantothensyre

mg       0,596005278 

 Biotin

µg 

 Folat

µg     103605143 

 B12-vitamin

µg       0,00005278 

 C-vitamin

mg       8,2100050 

   L-ascorbinsyre

mg       8,21   7,31 - 9,27505176 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg      17805278 

 Kalium, K

mg     401805278 

 Calcium, Ca

mg      20,6   15,3 - 28,8600109 

 Magnesium, Mg

mg      25805278 

 Phosphor, P

mg     160   96,4 - 187600109 

 Jern, Fe

mg       1,70105278 

 Kobber, Cu

mg       0,299005278 

 Zink, Zn

mg       1,16005278 

 Jod, I

µg       0,9  0,400 - 2,205T0148 

 Mangan, Mn

mg       1,67005278 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg       205204 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

 220  210 05278 

 Leucin

 310  300 05278 

 Lysin

 280  270 05278 

 Methionin

  77   75 05278 

 Cystin

  66   64 05278 

 Phenylalanin

 180  180 05278 

 Tyrosin

  82   80 05278 

 Threonin

 150  150 05278 

 Tryptofan

  67   65 05278 

 Valin

 300  290 05278 

 Arginin

 640  620 05278 

 Histidin

 110  110 05278 

 Alanin

 130  130 05278 

 Asparaginsyre

 490  480 05278 

 Glutaminsyre

 810  790 05278 

 Glycin

 210  200 05278 

 Prolin

 100   98 05278 

 Serin

 200  190 05278 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  05278 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

    0,000 05278 

 C6:0

    0,000 05278 

 C8:0

    0,000 05278 

 C10:0

    0,002    0,571 05278 

 C12:0

    0,000 05278 

 C14:0

    0,000 05278 

 C15:0

  

 C16:0

    0,087   24,9 05278 

 C17:0

  

 C18:0

    0,000 05278 

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

    0,000 05278 

 C18:1, n-9

    0,011    3,14 05278 

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

    0,000 05278 

 C22:1, n-9

    0,000 05278 

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

    0,230   65,7 05278 

 C18:3, n-3

    0,020    5,71 05278 

 C18:4, n-3

    0,000 05278 

 C20:4, n-6

    0,000 05278 

 C20:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:5, n-3

    0,000 05278 

 C22:6, n-3

    0,000 05278 

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

    0,089   25,4 00050 

 Sum monoumættede

    0,011    3,14 00050 

 Sum polyumættede

    0,250   71,4 00050 

 Sum n-3 fedtsyrer

    0,020    5,73 00050 

 Sum n-6 fedtsyrer

    0,230   65,6 00050 

 Transfedtsyrer, total

    0 00000 

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16