Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0033 Nyere data her

Bønnespirer, soja, rå

Beansprouts, soy, raw
Glycine max. (L.) Merr.Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   57]

kJ     24000050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       6,200804 

   total-N

g       1,000050 

 Fedt, total        [FACF:    0,800]

g       1,400804 

   mættede fedtsyrer

g 

   monoumætt. fedtsyrer

g 

   polyumætt. fedtsyrer

g 

 Kulhydrat, total

g       5,300804 

   kulhydrat, tilgængelig

g       4,500050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       0,800804 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       0,800804 

 Vand

g      86,300804 

 A-vitamin

RE       4,0000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg      4800804 

 D-vitamin

µg       000000 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       0,09100919 

   alfa-tokoferol

mg       0,09100919 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,340805278 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,118805278 

 Niacin

NE       2,4000050 

   niacin

mg       1,15805278 

   tryptofans bidrag

NE       1,2500050 

 B6-vitamin

mg       0,03T0034 

 Pantothensyre

mg       000005 

 Biotin

µg       000005 

 Folat

µg     100605143 

 B12-vitamin

µg       000000 

 C-vitamin

mg      15,3805278 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg      3000050 

 Kalium, K

mg      36T0034 

 Calcium, Ca

mg      67805278 

 Magnesium, Mg

mg      10T0034 

 Phosphor, P

mg     164805278 

 Jern, Fe

mg       2,10805278 

 Kobber, Cu

mg       0,09T0034 

 Zink, Zn

mg       0,8T0034 

 Jod, I

µg 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

 280  280 05278 

 Leucin

 450  450 05278 

 Lysin

 360  360 05278 

 Methionin

  65   66 05278 

 Cystin

  74   75 05278 

 Phenylalanin

 310  310 05278 

 Tyrosin

 230  230 05278 

 Threonin

 240  240 05278 

 Tryptofan

  75   76 05278 

 Valin

 300  300 05278 

 Arginin

 430  430 05278 

 Histidin

 170  170 05278 

 Alanin

 260  260 05278 

 Asparaginsyre

 840  850 05278 

 Glutaminsyre

 930  940 05278 

 Glycin

 240  240 05278 

 Prolin

 320  320 05278 

 Serin

 310  310 05278 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  00000 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

  

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

  

 C18:3, n-3

  

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

  

 Sum monoumættede

  

 Sum polyumættede

  

 Sum n-3 fedtsyrer

  

 Sum n-6 fedtsyrer

  

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16