Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0031 Nyere data her

Voksbønner, konserves

Beans, wax, canned
Phaseolus vulgaris L.Svind: 0%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   26]

kJ     11000050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       1,400804 

   total-N

g       0,200050 

 Fedt, total        [FACF:    0,800]

g       0,300804 

   mættede fedtsyrer

g 

   monoumætt. fedtsyrer

g 

   polyumætt. fedtsyrer

g 

 Kulhydrat, total

g       5,200804 

   kulhydrat, tilgængelig

g       3,700050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       1,5005278 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       0,900804 

 Vand

g      92,200804 

 A-vitamin

RE       5,0000050 

   Retinol

µg       000000 

   ß-caroten

µg      6000804 

 D-vitamin

µg       000802 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       0,29100919 

   alfa-tokoferol

mg       0,29100919 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,024100113 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,051138005278 

 Niacin

NE       0,50000050 

   niacin

mg       0,200137105278 

   tryptofans bidrag

NE       0,30000050 

 B6-vitamin

mg       0,030605278 

 Pantothensyre

mg       0,0400802 

 Biotin

µg       0,500802 

 Folat

µg     1006T0030 

 B12-vitamin

µg       000000 

 C-vitamin

mg       3,4107305278 

   L-ascorbinsyre

mg 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg     2595805278 

 Kalium, K

mg      98107905278 

 Calcium, Ca

mg      24103205278 

 Magnesium, Mg

mg      1700802 

 Phosphor, P

mg      19108205278 

 Jern, Fe

mg       0,90101605278 

 Kobber, Cu

mg       0,0500802 

 Zink, Zn

mg       0,300802 

 Jod, I

µg       0,6  0,400 - 1,003T0030 

 Mangan, Mn

mg 

 Chrom, Cr

µg 

 Selen, Se

µg 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

  54  240 T0030 

 Leucin

  78  350 T0030 

 Lysin

  74  330 T0030 

 Methionin

  19   84 T0030 

 Cystin

   5   22 T0030 

 Phenylalanin

  38  170 T0030 

 Tyrosin

  31  140 T0030 

 Threonin

  60  270 T0030 

 Tryptofan

  18   80 T0030 

 Valin

  69  310 T0030 

 Arginin

  52  230 T0030 

 Histidin

  22   98 T0030 

 Alanin

  56  250 T0030 

 Asparaginsyre

 220 1000 T0030 

 Glutaminsyre

 150  650 T0030 

 Glycin

  43  190 T0030 

 Prolin

  40  180 T0030 

 Serin

 110  490 T0030 

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   

 Glucose

   

 Lactose

   

 Maltose

   

 Saccharose

   

 Sukkerarter, ialt

   2,5  T0030 

 Stivelse

   

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  00000 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

  

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

  

 C18:3, n-3

  

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

  

 Sum monoumættede

  

 Sum polyumættede

  

 Sum n-3 fedtsyrer

  

 Sum n-6 fedtsyrer

  

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16