Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

kalorier er beregnet ud fra kJ ved division
 Arkivoplysninger FVDB nr. 0022 Nyere data her

Brombær, rå

Blackberry, raw
Rubus fructicosus L.Svind: 4%

Indhold pr. 100 g

Enhed Indhold Variation Antal Kilde  

 Energi             [kcal   :   42]

kJ     17500050 

 Protein, total    [NCF  :    6,25  ]

g       1,4    1,3 - 1,4205165 

   total-N

g       0,2    0,2 - 0,2200050 

 Fedt, total        [FACF:    0,800]

g       1,0105165 

   mættede fedtsyrer

g 

   monoumætt. fedtsyrer

g 

   polyumætt. fedtsyrer

g 

 Kulhydrat, total

g       9,0    8,9 - 9,1205165 

   kulhydrat, tilgængelig

g       4,700050 

   tilsat sukker

g       000000 

   kostfibre

g       4,3    4,3 - 4,3205165 

 Alkohol

g       000000 

 Aske

g       0,4    0,4 - 0,4205165 

 Vand

g      88,2   88,1 - 88,4205165 

 A-vitamin

RE      16,700050 

   Retinol

µg       000802 

   ß-caroten

µg     200    170 - 230200114 

 D-vitamin

µg       000802 

   D3 cholecalciferol

µg 

   D2 ergocalciferol

µg 

   25-hydroxycholecalciferol

µg 

 E-vitamin

α-TE       5,5100128 

   alfa-tokoferol

mg       5,5100128 

 K-vitamin

µg 

 B1-vitamin, thiamin

mg       0,017100113 

 B2-vitamin, riboflavin

mg       0,05  0,047 - 0,052300116 

 Niacin

NE       0,70000050 

   niacin

mg       0,5  0,460 - 0,6101000112 

   tryptofans bidrag

NE       0,20000050 

 B6-vitamin

mg       0,05  0,040 - 0,057300119 

 Pantothensyre

mg       0,2500802 

 Biotin

µg       0,400802 

 Folat

µg      25   20,0 - 31,0505278 

 B12-vitamin

µg       000802 

 C-vitamin

mg      15,000050 

   L-ascorbinsyre

mg      15   6,00 - 24,02500111 

   L-dehydroascorbins.

mg 

 Natrium, Na

mg       2   1,60 - 4,00500152 

 Kalium, K

mg     266    207 - 330500152 

 Calcium, Ca

mg      27,0   16,8 - 39,01190013 

 Magnesium, Mg

mg      23   21,6 - 25,9500152 

 Phosphor, P

mg      37,0   29,7 - 44,5600109 

 Jern, Fe

mg       0,55  0,460 - 0,720500137 

 Kobber, Cu

mg       0,1200802 

 Zink, Zn

mg       0,53  0,420 - 0,640305278 

 Jod, I

µg       0,4  0,250 - 0,550400149 

 Mangan, Mn

mg       0,646  0,230 - 1,44505278 

 Chrom, Cr

µg       100850 

 Selen, Se

µg       0,1  <0,20000850 

 Nikkel, Ni

µg 

 


Aminosyrer

mg/100g mg/g N Kilde   

 Isoleucin

   

 Leucin

   

 Lysin

   

 Methionin

   

 Cystin

   

 Phenylalanin

   

 Tyrosin

   

 Threonin

   

 Tryptofan

  12   52 00121 

 Valin

   

 Arginin

   

 Histidin

   

 Alanin

   

 Asparaginsyre

   

 Glutaminsyre

   

 Glycin

   

 Prolin

   

 Serin

   

 


 Kulhydrater

   g/100g   Kilde   

 Fructose

   2,5  00908 

 Glucose

   2,7  00908 

 Lactose

   

 Maltose

   0,7  00910 

 Saccharose

   0,5  00908 

 Sukkerarter, ialt

   6,40  00050 

 Stivelse

   0  00802 

 Kostfibre, total (AOAC)

   

 


Cholesterol

  mg/100g   Kilde   

 Cholesterol

   0  00000 

 

 

 


 Fedtsyrer

     g/100g      % Kilde   

 C4:0

  

 C6:0

  

 C8:0

  

 C10:0

  

 C12:0

  

 C14:0

  

 C15:0

  

 C16:0

  

 C17:0

  

 C18:0

  

 C20:0

  

 C22:0

  

 C24:0

  

 C14:1, n-5

  

 C16:1, n-7

  

 C18:1, n-9

  

 C18:1, n-7

  

 C20:1, n-11

  

 C22:1, n-9

  

 C22:1, n-11

  

 C24:1, n-9

  

 C18:2, n-6

  

 C18:3, n-3

  

 C18:4, n-3

  

 C20:4, n-6

  

 C20:5, n-3

  

 C22:5, n-3

  

 C22:6, n-3

  

 Andre fedtsyrer

  

 Fedtsyresummer

     g/100g      % Kilde   

 Sum mættede

  

 Sum monoumættede

  

 Sum polyumættede

  

 Sum n-3 fedtsyrer

  

 Sum n-6 fedtsyrer

  

 Transfedtsyrer, total

  

 

 

Levnedsmiddeltabel data kan anvendes til kostberegning eller deklaration
 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-03-16