Fødevareinstituttet , Danmarks Tekniske Universitet Fødevaredatabanken - version 7.01
 

 

Alfabetisk fødevareliste

Fødevaredatabanken indeholder information om følgende fødevarer med forbogstavet O:

Alle   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   R   S   T   V   W   Y   Æ   Ø   Å   


 Nr. Fødevarenavn

0678Okra, gumbo, rå
0423Oksekød, culotte, rå
0430Oksekød, entrecote med kappe, rå
1342Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
1296Oksekød, hakket, råt
0429Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå
0431Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå
0418Oksekød, inderlår med kappe, rå
0419Oksekød, inderlår uden kappe, rå
0421Oksekød, klump uden kappe, rå
0422Oksekød, lårtunge, rå
0433Oksekød, mellemskært, råt
0428Oksekød, mørbrad, afpudset, rå
0417Oksekød, skank (osso-buco), rå
0440Oksekød, slag, råt
0436Oksekød, spidsbryst, råt
0439Oksekød, tværreb, råt
0435Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå
0437Oksekød, tykbryst, råt
0432Oksekød, tykkam, rå
0424Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå
0425Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå
0434Oksekød, tyndbov + mellembov, rå
0438Oksekød, tyndbryst, råt
0426Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå
0427Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå
0200Oksekød, uspec., fedt, råt
0199Oksekød, uspec., helt magert, råt
0201Oksekød, uspec., magert, råt
0202Oksekød, uspec., middelfedt, råt
0420Oksekød, yderlår, råt
0930Oksetalg
0203Oliven, grønne, marinerede, konserves
0204Oliven, sorte, saltede, i olie
1274Oliven, sorte, uden sten, i saltlage
0482Olivenolie
0766Ost, blå- og hvidskimmel, 70+
0255Ost, fast, 20+, alle typer
0256Ost, fast, 30+, alle typer
0257Ost, fast, 40+, alle typer
0258Ost, fast, 45+, alle typer
1017Ostekiks, Cream Crackers

 

 
Afdeling for Ernæring  -   Mørkhøj Bygade 19  -  DK-2860 Søborg  -  Tlf. 35 88 70 00 Opdateret 2009-01-13